Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sportcentrumok Vidéken képes leírás - Sportcentrum.tlap.hu
részletek »

Sportcentrumok Vidéken - Sportcentrum.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sportcentrum.tlap.hu » Sportcentrumok Vidéken
Keresés
Találatok száma - 16 db
Alatkai Horgász-Sport Centrum

Alatkai Horgász-Sport Centrum

Szolgáltatások: * strandfoci * strandröplabda * lábtenisz * lovaglás, sétakocsikázás (tel.: 06-30/249-0608) * íjászat * sütési,főzési lehetőség(minden eszköz és alapanyag 40-50 fő részére rendelkezésre áll) * éjszakai térvilágítás és kialakított áramvételi helyek * ingyen sátorozás * büfé * horgászcikkek(bővülő kínálattal). Nyáron zuhanyozási lehetőség. Ingyenes sátorozás (érvényes belépővel vagy horgászjeggyel). Várjuk családok, csoportok, sportolók jelentkezését is. Kérjük a rendre és tisztaságra vigyázni szíveskedjenek! Megközelíthetőség Budapest felől az M3 autópályáról a nagyfügedi lehajtónál kell lehajtani. Elindulni Nagyfüged felé, majd Tarnamérát és Boconádot elhagyva a Kisvadász vendéglőnél balra kanyarodni és pár 100 m megtétele után a jobb oldalban található a tó.

Balatonboglár - Urányi János Sport és Szabadidő Központ

Balatonboglár - Urányi János Sport és Szabadidő Központ

A többcélú és sportcsarnok nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas méretekkel épült. Küzdőtere 24m x 45m, átlagos belmagassága 8, 6 m. A frisslevegőt nagyteljesítményű légcserélő biztosítja. Hitelesített kézilabdapálya, (ami egyben a futsal teremlabdarúgás pályamérete is) továbbá felfestett kosárlabda, röplabda és teniszpálya szolgálja a sportolókat. Hat komfortosan felszerelt öltöző, 1 mozgássérülteket szolgáló öltöző és két bíróöltöző szolgálja a sportolók kényelmét.

Balatongyörök - Holiday Sportcentrum

Balatongyörök - Holiday Sportcentrum

A Holiday Sportcentrum: A sportlétesítmény 20 éve alakult Balatongyörökön. Jelenlegi formájában 11 éve működik. Fő profilunk szörf, vitorlázás és tenisz oktatás, télen sítáborok lebonyolítása, valamint különböző sporttáborok szervezése. A létesítmény két teniszpályával, büfével, kis tanteremmel közvetlenül a vízparton található a balatongyöröki nagystrandon. Sportiskolánk Magyarországon egyedülállóan tagja a Nemzetközi Vízisport Iskolák Szövetségének (VDWS).

Békéscsaba -Tréning Center Sport- és Szabadidő központ

Békéscsaba -Tréning Center Sport- és Szabadidő központ

Tréning Center Sport- és Szabadidőközpont RendezvényekA Forgácsoló Vállalat egykori sporttelepén működik. A '90 -es évek végén magánkézbe került több, mint 15.000 m2 területen fekvő sportlétesítmény a folyamatos felújítások és fejlesztések nyomán mára igazán barátságos környezetben várja a sportolni vágyókat. Békéscsaba belvárosától kerékpárral is alig néhány percnyi távolságra, mégis igazi zöld környezetben...

Besenyőtelek - Napsugár Sportcentrum

Besenyőtelek - Napsugár Sportcentrum

A sportcentrum célja és egyben mottója: sport és egészségmegőrzés felsőfokon, egy helyen! Számos szolgáltatás várja a kikapcsolódni vágyókat. Rendelkeznek műfüves pályával, konditeremmel. A szépülni vágyókat szolárium, illetve szauna várja, azokat, akik szeretnének ellazulni, a mágneses ágy, valamint a svéd masszázs kényezteti.

Csákvár - Tersztyánszky Ödön Sportközpont

Csákvár - Tersztyánszky Ödön Sportközpont

Itt minden sportág szerelmese megtalálja kedvenc elfoglaltságát. Sportágak: labdajátékok minden mennyiségben, öttusa, lovaglás, valamint íjászat. Ha szeretne új sportokat kipróbálni, és összekötni a kellemeset a hasznossal, látogasson el a sportközpontba!

Debrecen - Fontana Szabadidőközpont

Debrecen - Fontana Szabadidőközpont

Az alsó szektorban található 2 felújított, kitűnő minőségű, korszerű squash pálya mellett a nagyobb mozgásteret igénylő sportolóinkat ezentúl is várja 3 kiváló kültéri kispályás foci és 5 teniszpályánk, melyeket természetesen idén is téliesítünk. Előre egyeztetett igény szerint szakképzett oktatót is biztosítunk vendégeinknek.

Debreceni Sportcentrum

Debreceni Sportcentrum

A 2000-ben megalakult Debrecen Sportcentrum Szolgáltató KHT. Debrecen város tulajdonában álló közhasznú szervezetként kezeli az Oláh Gábor utcai sportkomplexumot, a Nagyerdei Stadiont illetve a Hódos Imre Városi Sportcsarnokot. A KHT azzal a céllal jött létre, hogy a város ezen sportlétesítményeinek komplex menedzselésével aktívabb szerepet vállaljon a regionális illetve az országos sportéletben.

Dömös - Zöld Pont Tenisz És Szabadidő Központ

Dömös - Zöld Pont Tenisz És Szabadidő Központ

10 éve működő sportcentrum közvetlenül a dömösi dunaparton, csodálatos környezetben. 3 teniszpályával, minigolf pályával és egész nap nyitvatatró büfével állunk rendelkezésre. Baráti társaságoknak, cégeknek készséggel rendezünk versenyeket, sportnapokat. Nyári sporttáborokat is szervezünk, bentlakással és napközis formában egyaránt, teniszoktatással, egész napos programokkal.

Hirdetés
Dunaújváros - Duna Fitt Sportcentrum

Dunaújváros - Duna Fitt Sportcentrum

Az aktív sportolás szerelmeseinek 600m2-es fitness terem, a legkorszerűbb kardio, kinesis és fitness gépekkel, spinningterem, kis és nagy aerobikterem, karateterem és négy squash pálya biztosítja a minőségi kikapcsolódást. Sporttereink klímatizáltak, háromrétegű izületkímélő sportpadlóval borítottak. Profi edzőink egyénre szabott edzéstervekkel, táplálkozási tanácsadással várják erősödni, fogyni vágyó vendégeinket. A Duna-Fitt Sportcentrum Dunaújváros szívében található a központi buszpályaudvartól alig 50 méterre. Centrumunk 4000 m2-en, 6 szinten, teljesen felújított, klimatizált, exkluzív sport- és szabadidőközponttal várja látogatóit nívós szolgáltatásaival, ahol megpróbáljuk létrehozni azt az elgondolást, hogy nemcsak Dunaújvárosban és annak vonzáskörzetében, hanem az egész országban egyedülálló egészség-, sport- és szabadidőközpontot hozunk létre. A Duna-Fitt Sportcentrumban igyekszünk minél széleskörűbb lehetőségeket kínálni a sportolni és a kikapcsolódni vágyóknak. Célunk az igényes szabadidős tevékenység lehetőségének nyújtása, és az egészséges élet kialakításához szükséges sportolás színterének biztosítása.

Győr - Brigantin Sportcentrum

Győr - Brigantin Sportcentrum

2006 július elején nyitottuk meg Győrött, gyönyörű környezetben a Mosoni-Duna partján sport- és szabadidőközpontunkat, ahol szeretettel várjuk a sportolni és kikapcsolódni vágyó kedves vendégeinket. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei, itt egy helyen megtalálják mindazt, ami a testi és lelki regenerálódáshoz szükséges. Tudatosan kiválasztott szakemberek, testedzésformák, a legkorszerűbb és optimálisan kialakított pályák várnak mindenkit. A magasan képzett edzők komplett fizikális, kondicionális állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással, egyéni edzéstervvel és edzésvezetéssel állnak a tudatosan és szakszerűen edzeni vágyó vendégek rendelkezésére.

Győr- Széchenyi István Egyetem Testnev. és Sportközpont

Győr- Széchenyi István Egyetem Testnev. és Sportközpont

A sportközpont felügyelete alá tartozó létesítmények a következők: A campus területén - Edzőcsarnok (két részre osztható), - Szabadtéri kézilabda és kosárlabda pálya villany világítással, - Csónaktároló, - Ergometriás laboratórium, - Egyetemi csarnok erősítő- és kardio termek A Körtöltés úti sporttelepen: - kondicionáló terem, - küzdősport terem, - füves labdarúgópálya villanyvilágítással, atlétikai - pályával, - 2 aszfaltborítású kézilabdapálya, - 5 aszfaltborítású teniszpálya, villanyvilágítással.

Jászberény - Lehel Sport és Szabadidő Központ

Jászberény - Lehel Sport és Szabadidő Központ

A sport és szabadidő központ több létesítményből áll: * LEHEL strandfürdő és uszoda, * LEHEL sportcsarnok, * sportpályák, * teniszpályák, * tekecsarnok. A LEHEL Sport és Szabadidő Központ létesítményei számos sportágnak, sport-szakosztálynak nyújtanak otthont.

Kecskemét - FormaZona

Kecskemét - FormaZona

A FormaZona Sportközpont a 2200 négyzetméteres alapterületével Kecskemét legnagyobb és legmodernebb felszereltségű sportközpontja. Elhelyezkedése, megközelíthetősége kiváló, hiszen mind kereskedelmi, mind sport szempontból a város vérkeringésének egyik csomópontjában helyezkedik el.

Kész Aréna Városi Sportcsarnok (Kiskunfélegyháza)

Kész Aréna Városi Sportcsarnok (Kiskunfélegyháza)

A sportcsarnok többcélú kialakítású. Alkalmas hazai és nemzetközi sportversenyek megrendezésére, edzések (3 részre osztott, függönnyel elválasztott küzdőtér), illetve iskolai sportrendezvények és testnevelésórák megtartására.

Veszprém Aréna Sport- és Rendezvénycsarnok

Veszprém Aréna Sport- és Rendezvénycsarnok

A Veszprém Aréna Magyarország második legnagyobb vidéki sport- és rendezvénycsarnoka. Itt játssza mérkőzéseit Magyarország legsikeresebb kézilabda csapata az MKB-MVM Veszprém KC. Az aréna több nagyszabású eseménynek szolgált már színhelyeként. A Veszprém Aréna kézilabda-, kosárlabda-, röplabda-, teremlabdarúgás-, küzdősportok-, konferenciák, táncversenyek-, divatbemutatók-, koncertek-, kiállítások-, konferenciák- ideális helyszíne. Alkalmas asztalitenisz, ökölvívás, birkózás, torna, vívás, ritmikus sportgimnasztika, súlyemelés versenyek rendezésére, valamint minden olyan rendezvény helyszínéül, amely a 2000 négyzetméteres küzdőtérhez igazodik - például autós és lovas programokhoz vagy téli-nyári jégrevükhöz.

Tuti menü