Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sportcentrumok Vidéken 2 képes leírás - Sportcentrum.tlap.hu
részletek »

Sportcentrumok Vidéken 2 - Sportcentrum.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sportcentrum.tlap.hu » Sportcentrumok Vidéken 2
Keresés
Találatok száma - 16 db
Debreceni Sportcentrum

Debreceni Sportcentrum

A Debrecen sportéletében központi szerepet játszó létesítményeink több élvonalbeli csapatnak biztosítanak színvonalas felkészülési és versenyzési lehetőséget. Országos és nemzetközi tornák lebonyolításával is számos szakmai elismerést vívtunk ki magunknak. Az Ifjúsági Atlétikai Világbajnokságra épült 8 sávos rekortánpályánk a Nemzetközi Atlétikai Szövetség kiváló minősítését kapta. 2003 nyarán pedig már hivatalosan is az IAAF Elit Edzőközpontja lettünk. A Debreceni Sportcentrum - 2009 óta Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.-ként működve - 2001-től tizenhárom sportágban közel húsz világversenyt rendezett. A Sportcentrum országos és nemzetközi tornák lebonyolításával számos szakmai elismerést vívott ki magának, többek

Kecskemét - Grapevine Tánc Club

Kecskemét - Grapevine Tánc Club

Társulatunk 1993 óta működik, mint önálló egyesület, melynek fő profilja az akrobatikus show-tánc humorral, dinamikával fűszerezve. Repertoárunk sokszínű palettáján modern- és divattáncstílusok, hip-hop, disco, hastánc, charleston, rock and roll, step, jazz és revüs hangulatú táncok szerepelnek. Minden évben önálló show-műsort rendezünk a város apraja-nagyjának. Előadásainkkal színesíteni szeretnénk Kecskemét és más városok kulturális életét, valamint a felkészülésekkel a tartalmas szabadidő eltöltésére kívánjuk ösztönözni városunk fiatalságát.

Miskolc - Városi Szabadidőközpont

Miskolc - Városi Szabadidőközpont

A komplexum részét képező sportcsarnokban a sportolók, sportvezetők kényelmét szolgáló 'Mini Hotel' is rendelkezésre áll. Az épületben edzőtáborozó, vagy mérkőzést játszó csapatok így helyben találhatnak megfelelő szállási, pihenési lehetőséget.

Orosháza - Gyopár Sportcentrum

Orosháza - Gyopár Sportcentrum

Fedett salakos teniszpálya, fallabda pálya, asztalitenisz, szauna, jacuzzi, bowling, biliárd, büfé. 5 hektáros csendes nyugodt környezetben várjuk pihenni, sportolni vágyó vendégeinket. Apartmanjainktól 800-méterre található a Gyopárosi gyógyfürdő, mely beutalóval érkező vendégeknek széles körű, gyógyterápiás szolgáltatást nyújt.

Ózdi Sportcentrum

Ózdi Sportcentrum

Feladatunk elsősorban a létesítmények gazdaságosabb üzemeltetése, karbantartása kihasználtságuk javítása, továbbá a városban működő sportegyesületek és szabadidős sportolók igényeinek a kielégítése. Társaságunk központi irányításra rendezkedett be, az egyes létesítményeknek nincs különálló vezetője.

Szajol - Alcsi-Holt-Tisza Szabadidőközpont

Szajol - Alcsi-Holt-Tisza Szabadidőközpont

Célunk az, hogy megtaláld a számodra ideális elfoglaltságot, kortól és érdeklődési körtől függetlenül. Nálunk sportolhatsz, pihenhetsz, bulizhatsz jó kis lakodalmakban és tartalmasan töltheted el szabadságodat. Mindíg különös gondot fordítunk arra, hogy kollégáink, miközben egyre többet és többet sajátítanak el a szakma finomságaiból, mindvégig megőrizzék kedvességüket és természetes nyitottságukat veled szemben.

Szeged - Gellért Szabadidőközpont

Szeged - Gellért Szabadidőközpont

Az újszegedi Gellért Szabadidőközpont tíz éves működése alatt Magyarország egyik legnagyobb magántulajdonban lévő sport- komplexumává fejlődött. Nyolc hektáron szolgáltatások széles palettájával az amatőröktől a profikig, a gyerekektől a nyugdíjasokig mindenki megtalálja a számára optimális sportolási illetve kikapcsolódási lehetőséget.

Szeged - Squash Club Szabadidőközpont

Szeged - Squash Club Szabadidőközpont

Fallabda, teremfoci, tollaslabda, fitness terem, oktatás, személyi edzések, IWC-életmőd centrum, szauna centrum, hypoxitraining, csoportos edzés, masszázs, büfé, sportbolt. Szegedre a squash (fallabda), 1993-ban érkezett, mára az ország legnagyobb fallabda klubja, utánpótlás-nevelő egyesülete, egyszóval a fallabda fellegvára lett. Mindenki számára lehetőség nyílik a sportolásra 3-99 éves kor között. Kedvére válogathat a fallabda, tollaslabda, minifoci (teremfoci), aerobik, fitness terem, wellness stúdió, masszázs, szauna centrum, szolárium, hypoxi tréning, személyi edzés, egyéni és csoportos foglalkozások és rendezvényszervezés között.

Szegedi Tudományegyetem Sportközpont

Szegedi Tudományegyetem Sportközpont

- Tornaterem: kosárlabdázás, röplabdázás, tollaslabdázás céljaira - Zenés és konditerem: zenés-, küzdő sportok, fitnesz, kondícionálás céljaira - Street-ball kosárlabda pályák és szabadtéri kosárlabda pálya - Tenisz: műfüves teniszpályák 2 db - Kispályás labdarúgás: aszfalt borításúak 4 db világítással - Asztalitenisz lehetőség fedett helyen - Futás, kocogás parkosított környezetben.

Hirdetés
Szolnok - Vízpart Szabadidőközpont

Szolnok - Vízpart Szabadidőközpont

Rendelkezésre áll egy 12 pályás minigolf, asztalitenisz, lengőteke, valamint a közösségi programokhoz főzési lehetőségként bográcsozó, nyársalóhely, kemence. A szabadidőközpont részét képezi még a 60-80 fő befogadására alkalmas hangulatos Vízpart Büfé, csapolt sörrel, üdítővel, jégkrémmel. A műfüves pályán rendszeresen szervezünk bajnokságokat, pénzdíjas tornákat, és lehetőséget kínálunk az utánpótlás számára is. A pálya -alkalmi vagy rendszeres jelleggel- időpont egyeztetéssel bérelhető. A foci mellett a szabadidőközpont legnépszerűbb profilja a különféle céges rendezvények szervezése, nagyobb családi, baráti társaságok összejöveteleihez helyszín biztosítása. Létesítményünk a szabadidő kellemes és hasznos eltöltésének lehetőségét kitűnően ötvözi, ezért egyre népszerűbb látogatóink körében.

Szolnoki Sportcentrum

Szolnoki Sportcentrum

A Szolnoki Sportcentrum több sportlétesítményt üzemeltet, emellett cégünk gondoskodik Szolnok város nemrég megújult főteréről és a szolnoki szökőkutak üzemeltetése is a mi feladatunk. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk a cégek és a lakosság rendelkezésére: - létesítmény bérbeadás - sport, kulturális és szabadidős rendezvények szervezése és lebonyolítása - vállalati, iskolai, családi és baráti összejövetelek rendezése - gyermekjátszók, kreatív játszóház (legújabb eszközökkel) szervezése és lebonyolítása - színpad és lelátó kölcsönzés - sportserlegek, érmek, sportnyomtatványok értékesítése A Szolnoki Sportcentrum KHT. magasszintű szolgáltatásokkal igyekszik kiszolgálni Szolnok Megyei Jogú Város verseny- és szabadidősport igényeit létesítményeiben..

Szombathely - Király Sportlétesítmény

Szombathely - Király Sportlétesítmény

Mottónk... Létesítményünk mottója a SPORT-KULTÚRA-SZÓRAKOZÁS, ezért igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy programjainkkal, sokszínű rendezvényeinkkel minden igényt kielégítsünk. A hozzánk érkezőket nemcsak nyugodt, hanem kultúrált, európai szintű létesítmény fogadja. Különös hangsúlyt fektetünk a környezet megóvására és a létesítmény tisztán tartására. Szeretném, ha a KIRÁLY Sportlétesítményben mindenki megtalálná a számára legmegfelelőbbet, legyen szó, sportról, kultúráról, szórakozásról vagy üzletről! Látogasson el hozzánk, s jól fogja magát érezni!

Szombathely - Öntöde Sportcentrum

Szombathely - Öntöde Sportcentrum

Az 1995-ben alapított legelső szombathelyi sportcentrum minőségi fitness és relaxációs szolgáltatások együttesét nyújtja a sportolni, pihenni vágyóknak. Célunk, hogy korunk rohanó világában komplex ajánlattal álljunk mindazok rendelkezésére, akik tartalmasan és változatosan szeretnék sportra, kikapcsolódásra szánt idejüket eltölteni.

Tata - Aréna Sportcentrum

Tata - Aréna Sportcentrum

Aréna Sportcentrum és Szabadidő Park. - Foci, röplabda - xtreme kerékpár: jibbing, flatland, in-line, skate... - rally: Olykor-olykor, vagy gyakrabban, amatőr rally verseny - földes felületű, elegyenlített zárt pályán. Tata, Szepsi ("a hegyalatt") - GPS: 48° 37' 12.5 - 20° 59' 27.8

Tiszaújváros - Sportpark

Tiszaújváros - Sportpark

Uszoda, tenisz, játékcsarnok, edzőterem, uszoda, szauna, pezsgőfürdő, atlétika- és labdarúgó klubház, triatlon klubház, teniszcsarnok, szabadtéri teniszpálya, porta, labdarúgó pályák, súlyemelő csarnok, asztalitenisz csarnok, szórakoztató központ, kajak-kenu tanmedence, brazil-rendszerű labdarúgópálya, görkorcsolyapálya.

Városi Sportközpont (Komló)

Városi Sportközpont (Komló)

Sportcsarnokunk komfortja, kialakítása lehetővé teszi azt, hogy komplett családi sportprogramokat szervezzünk. Kezdetektől részt vehetnek a sportolni vágyók amatőr futball-, kézilabda-, kosárlabda- és az utóbbi években röplabda tornáinkon. A 2008-as év az olimpia éve Sportközpontunkban is, Komló és térsége lakossága részére városi olimpiát szerveztünk, mellyel szeretnénk megteremteni a rendszeres mozgás lehetőségét, javítani a résztvevők életminőségét.

Tuti menü