Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sportcentrumok Pest-megyében képes leírás - Sportcentrum.tlap.hu
részletek »

Sportcentrumok Pest-megyében - Sportcentrum.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sportcentrum.tlap.hu » Sportcentrumok Pest-megyében
Keresés
Találatok száma - 8 db
Budakalászi Sportcsarnok

Budakalászi Sportcsarnok

A Sportcsarnok és kiegészítő szolgáltatásai lehetőséget biztosítanak különböző terem- és szabadidő sportok magas színvonalú végzésére, valamint rendezvények lebonyolítására. A sportlétesítményben 1200 m2 sportcsarnok, 5 db squash pálya, konditerem, aerobik terem, szauna, szolárium, masszázs, csapat- és egyéni öltözők, valamint büfé található.

Budaörs - ABS Sportcentrum

Budaörs - ABS Sportcentrum

Androméda Budaörs Sportcentrum honlapja. Pub / Bowling, Squash, szolárium, teremfoci, masszázs, Fodraszat-kozmetika-Manikür. Az ABS Sportcentrum kedvezményes és egyedi bérletkonstrukciókkal várja cégeket. Egyre bővülő kapcsolataink bizonyítják ügyfeleink megelégedettségét. Céges ügyfeleink számára vállaljuk vállalati RENDEZVÉNYEK, SPORTNAPOK lebonyolítását.

Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (BVUSS)

Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (BVUSS)

Az úszni vágyók számára 10 sávval állunk rendelkezésre a 25 méteres versenymedencében. A versenymedence az aktuális, rövidpályás versenystandardoknak megfelelő felszereléssel rendelkezik (érintőpanelek, kijelző, versenybírói szoba), ezért ilyen jellegű sportrendezvényt is ki tudunk szolgálni. A kezdők a 16 méteres tanmedencénkben tehetik meg az első karcsapásokat és szerezhetik meg a vízbiztonságot. Az épület teljesen akadálymentesített, speciális kialakítású öltözővel és beemelő szerkezettel várjuk a vizet kedvelő mozgássérült vendégeinket. A létesítmény magas szinten képes kiszolgálni a szűkebb régió teremsport igényeit, méltó helyszín helyi, országos vagy akár nemzetközi versenyek számára. A sportcsarnokban az edzéseken, mérkőzéseken túl vendégül tudunk látni egyéb programokat is: konferenciákat, céges összejöveteleket, színi előadásokat, bálokat és koncerteket.A sportpályán vagy a közel 90 m²-es színpadunkon zajló eseményeket több mint ezer látogató kísérheti figyelemmel a nézőtérről.

Cegléd - Gál József Sportcsarnok

Cegléd - Gál József Sportcsarnok

A Városi Sportcsarnokot 1983. augusztus 19-én adták át. A létesítmény alapvető feladata a város diákságának, verseny- és szabadidős sportjának maximális kiszolgálása. a fenti feladatok közül egyértelműen a verseny- és szabadidősport a meghatározó, hisz az intézmény olyan adottságokkal rendelkezik. Emellett kulturális-, céges rendezvények, edzőtáborok megszervezésére is kitűnően alkalmas a létesítmény.

Piliscsaba - Pilis Sportcentrum

Piliscsaba - Pilis Sportcentrum

A Pilis egyik legszebb részén, a festői környezetű Piliscsabán, az Iosephinum területén található a PILIS SPORTCENTRUM. A központ mintegy 5000 négyzetméter területe ideális körülményeket biztosít a sportolni vágyók részére. Öt sportág; tenisz, fallabda, tollaslabda, labdarúgás és aerobic gyakorlására nyílik lehetőség. Valamennyi pálya a legkorszerűbb felszereltséggel, magas minőségi követelmények szerint készült. A testmozgást olyan oktatók segítik, akik területükön az ország legkiválóbb szaktekintélyei közé tartoznak.

Szentendre - Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont

Szentendre - Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont

A komplexum első szintjén található az uszoda, mely lelátóval ellátott, 33 méteres, 8 pályás úszómedencével várja a sportolni vágyókat. Kicsik és nagyok részére szervezünk úszótanfolyamokat, és többféle sportrendezvényt, versenyeket is. Az úszómedence mellett a kisgyermekek részére egy tanmedence is kialakításra került, ahol az úszásoktatás mellett egyéb szórakoztató vizes programmal, és babaúszási lehetőséggel várjuk a picurkákat is. Az uszoda mellett, szintén az első emeleten található a Wellness Paradicsom, ahol testileg és lelkileg is feltöltődhet! Merüljön el élménymedencénkben, kényeztesse magát szaunáinkban, masszázs szobáinkban, pihenje ki fáradalmait kényelmes pihenőinkben!

Vác - Optofit Sportcentrum

Vác - Optofit Sportcentrum

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki a szabadidejét kellemesen szeretné eltölteni. Kultúrált környezetben, saját parkolóval és szabadtéri terasszal várjuk a sportolni vágyókat! Rendezvényszervezés, kupák, sportpályák, bajnokságok. Műfüves focipálya, szolárium, konditerem, szauna. Biliárd, teniszpálya, büfé, sportszer. Optofit Sportcentrum Vácon.

Vác - Ságvári Club és Sportcentrum

Vác - Ságvári Club és Sportcentrum

Vácott a Veressipkás utca. 3. szám alatt található sportcentrum többféle sportolási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden kedves érdeklődő számára. A sportcentrumban sportpályák bérelhetők az alábbi sporttevékenységekre: foci, tenisz, röplabda, teke, asztalitenisz, lábtenisz. A Ságvári Club és Sportcentrum által kínált szolgáltatások szabadidő eltöltésére kiváló lehetőséget nyújtanak szinte minden korosztály számára.

Tuti menü