Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sportcentrum linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tiszaújváros - Zugló [5. oldal]
részletek »

Sportcentrum képes leírás: Tiszaújváros - Zugló [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: sportcentrum.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Tiszaújváros - Angel Squash és Bowling club

Tiszaújváros - Angel Squash és Bowling club

Az épületben akár 80-90 fő is kellemesen töltheti idejét, így nagyobb csoportokat, cégeket, társaságokat is szívesen fogadunk. A pályadíjakon kívül külön bérleti díjat nem számítunk fel. Nyáron egy jó strandolás, télen a termál fürdő, egy igazi tiszai halászlé, vagy egy jó olasz pizzéria, egy esti bowling-party, délelőtti fallabda-meccs, mind ezt kipihenni egy kellemes családias panzióban... Ha tetszik, segítünk a foglalásokban!

Tiszaújváros - Sportpark

Tiszaújváros - Sportpark

Uszoda, tenisz, játékcsarnok, edzőterem, uszoda, szauna, pezsgőfürdő, atlétika- és labdarúgó klubház, triatlon klubház, teniszcsarnok, szabadtéri teniszpálya, porta, labdarúgó pályák, súlyemelő csarnok, asztalitenisz csarnok, szórakoztató központ, kajak-kenu tanmedence, brazil-rendszerű labdarúgópálya, görkorcsolyapálya.

Tiszaújvárosi Fitness Sportklub

Tiszaújvárosi Fitness Sportklub

Klubunk 1984-től működik, 1984-1990-ig a Tiszaújvárosi MHSZ keretén belül, majd 1990-től az egyesülési jogtól szóló 1989.évi II. törvény alapján létrehozta önálló sportegyesületét. A sportegyesület jelenleg Tiszaújvárosi Fitness Sportklub néven működik. Nemrégiben klubunk nagy változásokon esett át, ugyanis új helyre költözött.

Újbudai Sportcentrum

Újbudai Sportcentrum

Újbudai Sportcentrum...ahol az egészséges életed kezdődhet el... Labdarúgás: A foci szerelmesei két darab műfüves borítású hivatalos méretű kézilabdapályán sportolhatnak. Tenisz: A tenisz szerelmeseinek 4 kiváló minőségű pálya áll rendelkezésükre. Aerobic: 2008. tavaszán minden eddiginél nagyobb intenzitással útjára indítjuk aerobic-szolgáltatásainkat - a szakmai munka felelősei: Magyarországon kiemelkedő fitness sportolókból - oktatókból kerültek ki. Spinning: kedvelői napi rendszerességgel tekerhetnek nálunk 10 kiemelkedő minőségű biciklin. A sportcentrum közvetlen közelében 150 ingyenes parkoló szolgálja az autóval érkezőket. Vendégeink széles sávon internetezhetnek Sportcentrumunkban. Éttermünk választékában mindig megtalálja a számára legízletesebb ételeket és italokat.

Újpalotai Sportcentrum

Újpalotai Sportcentrum

Újpalota szívében, kellemes hangulatú klubunkban várjuk szeretettel a hét minden napján. - SQUASH: 5db klímatizált a Magyar Squash Szövetség által minősített verseny squash pályán. - TEREMFOCI: Teremfocipályánk 2 x 3 fős csapatok számára ideális. - KONDICIONÁLÁS - BOX - SZAUNA - INFRASZAUNA: A szaunában 40-60 fokos hőmérséklet között kényelmesen izzadunk, miközben biztosítja az immunrendszerünk erősödését. - MASSZÁZS: Masszázs szolgáltatásunk kizárólag előzetes egyeztetés alapján érhető el.

Vác - Optofit Sportcentrum

Vác - Optofit Sportcentrum

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki a szabadidejét kellemesen szeretné eltölteni. Kultúrált környezetben, saját parkolóval és szabadtéri terasszal várjuk a sportolni vágyókat! Rendezvényszervezés, kupák, sportpályák, bajnokságok. Műfüves focipálya, szolárium, konditerem, szauna. Biliárd, teniszpálya, büfé, sportszer. Optofit Sportcentrum Vácon.

Vác - Ságvári Club és Sportcentrum

Vác - Ságvári Club és Sportcentrum

Vácott a Veressipkás utca. 3. szám alatt található sportcentrum többféle sportolási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden kedves érdeklődő számára. A sportcentrumban sportpályák bérelhetők az alábbi sporttevékenységekre: foci, tenisz, röplabda, teke, asztalitenisz, lábtenisz. A Ságvári Club és Sportcentrum által kínált szolgáltatások szabadidő eltöltésére kiváló lehetőséget nyújtanak szinte minden korosztály számára.

Városi Sportközpont (Komló)

Városi Sportközpont (Komló)

Sportcsarnokunk komfortja, kialakítása lehetővé teszi azt, hogy komplett családi sportprogramokat szervezzünk. Kezdetektől részt vehetnek a sportolni vágyók amatőr futball-, kézilabda-, kosárlabda- és az utóbbi években röplabda tornáinkon. A 2008-as év az olimpia éve Sportközpontunkban is, Komló és térsége lakossága részére városi olimpiát szerveztünk, mellyel szeretnénk megteremteni a rendszeres mozgás lehetőségét, javítani a résztvevők életminőségét.

Veszprém Aréna Sport- és Rendezvénycsarnok

Veszprém Aréna Sport- és Rendezvénycsarnok

A Veszprém Aréna Magyarország második legnagyobb vidéki sport- és rendezvénycsarnoka. Itt játssza mérkőzéseit Magyarország legsikeresebb kézilabda csapata az MKB-MVM Veszprém KC. Az aréna több nagyszabású eseménynek szolgált már színhelyeként. A Veszprém Aréna kézilabda-, kosárlabda-, röplabda-, teremlabdarúgás-, küzdősportok-, konferenciák, táncversenyek-, divatbemutatók-, koncertek-, kiállítások-, konferenciák- ideális helyszíne. Alkalmas asztalitenisz, ökölvívás, birkózás, torna, vívás, ritmikus sportgimnasztika, súlyemelés versenyek rendezésére, valamint minden olyan rendezvény helyszínéül, amely a 2000 négyzetméteres küzdőtérhez igazodik - például autós és lovas programokhoz vagy téli-nyári jégrevükhöz.

Hirdetés
Vibrációs tréning a Vibro Vitalban

Vibrációs tréning a Vibro Vitalban

A vibrációs tréning egy forradalmi mozgásforma, egyetlen gyakorlatsorral számos területen látványos eredményeket érhet el. Egy vibrációs tréning mindössze húsz perc, de másfél órányi hagyományos aerobic edzéssel egyenértékű. Szalonunkban a legkorszerűbb Fitvibe vibrációs edzőgépeket használhatják vendégeink. A vibrációs tréning egyaránt alkalmas wellness kezelésre, fitness edzésre, egészségügyi problémákra, rehabilitációra és profi sportolóknak a tökéletes erőnlét biztosítására. Ha a vibrációs trénert használsz, egyszerre teszel az egészségedért és a szépségedért!

Vituki Sport és Szabadidőközpont

Vituki Sport és Szabadidőközpont

Ha kikapcsolódásra vágyik, vagy szeretné megdolgoztatni izmait, jó helyen jár. Sportolhat, majd a jóleső fáradtságot kipihenheti a szaunában, vagy szoláriumban. A kényeztető masszázs csak hab a tortán.

Zugló Sport Centrum

Zugló Sport Centrum

A sportcentrum 1500 m2 alapterületen nyújt kiemelkedő szolgáltatást, elsősorban Zúgló, de Budapest egész lakosságának, melyet az elmúlt években közel 760.000 sportolni és szépülni vágyó vendég látogatott meg. A vendégek részére ingyenesen igénybe vehető parkolókat biztosítunk. A sport centrum Zúgló frekventált helyén, a Bosnyák tér vonzáskörzetében nem csak a autóval, hanem tömegközlekedési eszközökkel is könnyen elérhető.

Tuti menü