Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sportcentrum linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Shurenkan - Tata [4. oldal]
részletek »

Sportcentrum képes leírás: Shurenkan - Tata [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: sportcentrum.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Shurenkan Aikido Sportegyesület

Shurenkan Aikido Sportegyesület

A Pest-megyében és Budapesten dojokat nyitott Shurenkan Aikido Sportegyesület mind gyermekek, mind felnőttek számára megtanítja a helyes önvédelmet, a kitartást, a fegyelmet, valamint a hidegvér megőrzését minden konfliktushelyzetben. Az első ingyenes óra alkalmával edzéselmélettel indít a mester, hogy megértsük az aikido sajátos világát. A gyakorlati részt a puszta kézzel, valamint fa eszközökkel történő önvédelmi technikák elsajátítása teszik ki. Látogassa meg a weboldalt, ahol sok érdekességet olvashat az aikido edzésekről, táborokról és egyebekről!

Sinosz Sportcentrum

Sinosz Sportcentrum

1912. május 27.-én alakult, s azóta rengeteg nemzetközi díjat, csúcsot magáénak tudó Siketek Sport Clubja. Jelenleg is a sportolni vágyó hallássérült fiatalok, illetve fiatalos hölgyek, urak szervezett sportolásának szolgálatában áll, ugyanakkor szeretettel várja Családjába a sportbarátokat, akik színesíthetik, gazdagabbá tehetik a közösség sportpalettáját.

Sopron - Magyar Extrém Sport Club

Sopron - Magyar Extrém Sport Club

Csapatunk magját olyan emberek alkotják, akik már 10 éve együtt oktatnak, utaznak és elsősorban sportolnak. Csatlakozz hozzánk! Segítünk abban, hogy könnyen, gyorsan, biztonságosan elsajátítsd, élvezd azt a sportot, amit választottál! Biztosítunk hozzá kiváló minőségű eszközöket, védőfelszerelést és profi oktatókat. Igény szerint, partnereinkkel megszervezzük utazásodat, szállásodat, étkezéseidet és persze bulizásodat! Nem csak profikat szeretnénk nevelni, hanem segíteni, abban hogy jól érezd magad és hogy kikapcsolódhass egy jó társasággal, akár a hegyen akár a folyó- vagy tengerparton... Szaktanácsadással és különböző kedvezményekkel igyekszünk segíteni a döntésben, illetve elérhetővé tenni a szükséges felszereléseket.

Sportmax sport-, szabadidő- és rendezvényközpont

Sportmax sport-, szabadidő- és rendezvényközpont

Rengeteg lehetőséget találnak a sportolni vágyók, illetve azok, akik hasznosan szeretnék eltölteni szabadidőjüket. Pályabérlési lehetőséget kaphat, részt vehet számos sporttevékenységben, valamint utána lazításként beülhet az étterembe, vagy kávézóba.

Stadionok.hu

Stadionok.hu

Valamennyi stadion legfontosabb tudnivalói, címmel, befogadó képességgel és a házigazda csapat oldalával. A legjelentősebb stadionok, sportcsarnokok, információi Magyarországon, Európában és az egész világon. Valamennyi sportlétesítményről fénykép, műholdas látkép valamint útvonaltervező és videó vezet a helyszínre. Legfrissebb hírek a stadion építésekről, átadásokról avatókról, valamint a nagyobb sportesemények stadionjainak tudnivalóiról.

Szajol - Alcsi-Holt-Tisza Szabadidőközpont

Szajol - Alcsi-Holt-Tisza Szabadidőközpont

Célunk az, hogy megtaláld a számodra ideális elfoglaltságot, kortól és érdeklődési körtől függetlenül. Nálunk sportolhatsz, pihenhetsz, bulizhatsz jó kis lakodalmakban és tartalmasan töltheted el szabadságodat. Mindíg különös gondot fordítunk arra, hogy kollégáink, miközben egyre többet és többet sajátítanak el a szakma finomságaiból, mindvégig megőrizzék kedvességüket és természetes nyitottságukat veled szemben.

Szeged - Asztalitenisz Sport Klub

Szeged - Asztalitenisz Sport Klub

Honlapunk célja, az egyesület bemutatásán túl, hogy a szegedi asztalitenisz egyik bázisaként minél szélesebb körben szolgálhassunk információkkal a város pingpong életéről. Igyekszünk tájékoztatást adni azokról a sportolási lehetőségekről, szolgáltatásokról, amelyeket egyesületünk kínál a sportág iránt érdeklődő bármely korosztály számára. Szeretnénk naprakész információkat közölni az általunk kínált programokról, versenyekről, illetve az elért eredményeinkről. Ezúton is törekszünk a hazai és nemzetközi kapcsolataink ápolására, kiterjesztésére.

Szeged - Gellért Szabadidőközpont

Szeged - Gellért Szabadidőközpont

Az újszegedi Gellért Szabadidőközpont tíz éves működése alatt Magyarország egyik legnagyobb magántulajdonban lévő sport- komplexumává fejlődött. Nyolc hektáron szolgáltatások széles palettájával az amatőröktől a profikig, a gyerekektől a nyugdíjasokig mindenki megtalálja a számára optimális sportolási illetve kikapcsolódási lehetőséget.

Szeged - Squash Club Szabadidőközpont

Szeged - Squash Club Szabadidőközpont

Fallabda, teremfoci, tollaslabda, fitness terem, oktatás, személyi edzések, IWC-életmőd centrum, szauna centrum, hypoxitraining, csoportos edzés, masszázs, büfé, sportbolt. Szegedre a squash (fallabda), 1993-ban érkezett, mára az ország legnagyobb fallabda klubja, utánpótlás-nevelő egyesülete, egyszóval a fallabda fellegvára lett. Mindenki számára lehetőség nyílik a sportolásra 3-99 éves kor között. Kedvére válogathat a fallabda, tollaslabda, minifoci (teremfoci), aerobik, fitness terem, wellness stúdió, masszázs, szauna centrum, szolárium, hypoxi tréning, személyi edzés, egyéni és csoportos foglalkozások és rendezvényszervezés között.

Hirdetés
Szegedi Tudományegyetem Sportközpont

Szegedi Tudományegyetem Sportközpont

- Tornaterem: kosárlabdázás, röplabdázás, tollaslabdázás céljaira - Zenés és konditerem: zenés-, küzdő sportok, fitnesz, kondícionálás céljaira - Street-ball kosárlabda pályák és szabadtéri kosárlabda pálya - Tenisz: műfüves teniszpályák 2 db - Kispályás labdarúgás: aszfalt borításúak 4 db világítással - Asztalitenisz lehetőség fedett helyen - Futás, kocogás parkosított környezetben.

Szentendre - Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont

Szentendre - Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont

A komplexum első szintjén található az uszoda, mely lelátóval ellátott, 33 méteres, 8 pályás úszómedencével várja a sportolni vágyókat. Kicsik és nagyok részére szervezünk úszótanfolyamokat, és többféle sportrendezvényt, versenyeket is. Az úszómedence mellett a kisgyermekek részére egy tanmedence is kialakításra került, ahol az úszásoktatás mellett egyéb szórakoztató vizes programmal, és babaúszási lehetőséggel várjuk a picurkákat is. Az uszoda mellett, szintén az első emeleten található a Wellness Paradicsom, ahol testileg és lelkileg is feltöltődhet! Merüljön el élménymedencénkben, kényeztesse magát szaunáinkban, masszázs szobáinkban, pihenje ki fáradalmait kényelmes pihenőinkben!

Szentes - Szabadidős Sportklub

Szentes - Szabadidős Sportklub

A Szabadidős Sportklub olyan civil szervezet, amely célkitűzéseit - az egészség megőrzése, ismeretbővítés, hazaszeretetre nevelés - szabadidősport, közművelődési, honismereti, gyermek és szociális rendezvények során valósítja meg. Néhány évvel ezelőtt kezdtük el Európa programunkat, melynek során határainkon átívelő gyermek és felnőtt találkozókat szervezünk történelmi vonatkozású emlékeink megismerésére, illetve határainkon túl élő magyarokkal való kapcsolatok építése céljából. Gyermekprogramok rendszeres szervezése: Erdély-Gyergyóremete, Vajdaság, Bácskatopolya - Novo-Orahovo, Szlovákia-Fülek

Szolnok - Vízpart Szabadidőközpont

Szolnok - Vízpart Szabadidőközpont

Rendelkezésre áll egy 12 pályás minigolf, asztalitenisz, lengőteke, valamint a közösségi programokhoz főzési lehetőségként bográcsozó, nyársalóhely, kemence. A szabadidőközpont részét képezi még a 60-80 fő befogadására alkalmas hangulatos Vízpart Büfé, csapolt sörrel, üdítővel, jégkrémmel. A műfüves pályán rendszeresen szervezünk bajnokságokat, pénzdíjas tornákat, és lehetőséget kínálunk az utánpótlás számára is. A pálya -alkalmi vagy rendszeres jelleggel- időpont egyeztetéssel bérelhető. A foci mellett a szabadidőközpont legnépszerűbb profilja a különféle céges rendezvények szervezése, nagyobb családi, baráti társaságok összejöveteleihez helyszín biztosítása. Létesítményünk a szabadidő kellemes és hasznos eltöltésének lehetőségét kitűnően ötvözi, ezért egyre népszerűbb látogatóink körében.

Szolnoki Sportcentrum

Szolnoki Sportcentrum

A Szolnoki Sportcentrum több sportlétesítményt üzemeltet, emellett cégünk gondoskodik Szolnok város nemrég megújult főteréről és a szolnoki szökőkutak üzemeltetése is a mi feladatunk. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk a cégek és a lakosság rendelkezésére: - létesítmény bérbeadás - sport, kulturális és szabadidős rendezvények szervezése és lebonyolítása - vállalati, iskolai, családi és baráti összejövetelek rendezése - gyermekjátszók, kreatív játszóház (legújabb eszközökkel) szervezése és lebonyolítása - színpad és lelátó kölcsönzés - sportserlegek, érmek, sportnyomtatványok értékesítése A Szolnoki Sportcentrum KHT. magasszintű szolgáltatásokkal igyekszik kiszolgálni Szolnok Megyei Jogú Város verseny- és szabadidősport igényeit létesítményeiben..

Szombathely - Király Sportlétesítmény

Szombathely - Király Sportlétesítmény

Mottónk... Létesítményünk mottója a SPORT-KULTÚRA-SZÓRAKOZÁS, ezért igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy programjainkkal, sokszínű rendezvényeinkkel minden igényt kielégítsünk. A hozzánk érkezőket nemcsak nyugodt, hanem kultúrált, európai szintű létesítmény fogadja. Különös hangsúlyt fektetünk a környezet megóvására és a létesítmény tisztán tartására. Szeretném, ha a KIRÁLY Sportlétesítményben mindenki megtalálná a számára legmegfelelőbbet, legyen szó, sportról, kultúráról, szórakozásról vagy üzletről! Látogasson el hozzánk, s jól fogja magát érezni!

Szombathely - Öntöde Sportcentrum

Szombathely - Öntöde Sportcentrum

Az 1995-ben alapított legelső szombathelyi sportcentrum minőségi fitness és relaxációs szolgáltatások együttesét nyújtja a sportolni, pihenni vágyóknak. Célunk, hogy korunk rohanó világában komplex ajánlattal álljunk mindazok rendelkezésére, akik tartalmasan és változatosan szeretnék sportra, kikapcsolódásra szánt idejüket eltölteni.

Tata - Aréna Sportcentrum

Tata - Aréna Sportcentrum

Aréna Sportcentrum és Szabadidő Park. - Foci, röplabda - xtreme kerékpár: jibbing, flatland, in-line, skate... - rally: Olykor-olykor, vagy gyakrabban, amatőr rally verseny - földes felületű, elegyenlített zárt pályán. Tata, Szepsi ("a hegyalatt") - GPS: 48° 37' 12.5 - 20° 59' 27.8

Tuti menü