Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sportcentrum linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Cegléd - Gödöllői [2. oldal]
részletek »

Sportcentrum képes leírás: Cegléd - Gödöllői [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: sportcentrum.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Cegléd - Gál József Sportcsarnok

Cegléd - Gál József Sportcsarnok

A Városi Sportcsarnokot 1983. augusztus 19-én adták át. A létesítmény alapvető feladata a város diákságának, verseny- és szabadidős sportjának maximális kiszolgálása. a fenti feladatok közül egyértelműen a verseny- és szabadidősport a meghatározó, hisz az intézmény olyan adottságokkal rendelkezik. Emellett kulturális-, céges rendezvények, edzőtáborok megszervezésére is kitűnően alkalmas a létesítmény.

Colosseum Sport Centrum

Colosseum Sport Centrum

Colosseum Nike sport és Szabadidő Centrum. Fallabda, teremfoci, masszázs, infra szauna, szolárium, szépségszalon, fitness. Mozogj, érezd jól magad, majd rgy kiadós edzés után látogass el a szépségszalonba is!

Csákvár - Tersztyánszky Ödön Sportközpont

Csákvár - Tersztyánszky Ödön Sportközpont

Itt minden sportág szerelmese megtalálja kedvenc elfoglaltságát. Sportágak: labdajátékok minden mennyiségben, öttusa, lovaglás, valamint íjászat. Ha szeretne új sportokat kipróbálni, és összekötni a kellemeset a hasznossal, látogasson el a sportközpontba!

Csillebérc Szabadidő- és Ifjúsági Központ

Csillebérc Szabadidő- és Ifjúsági Központ

A Csillebérci Szabadidő-, és Ifjúsági Központ a Budai hegységben a János hegytől 2 km-re, a Normafától 10 percre 46 hektár erdős területen fekszik. A városközponttól autóval és tömegközlekedési eszközzel is jól megközelíthető. A terület kiválóan alkalmas több száz fős szabadtéri rendezvények, táborok, több napos konferenciák megszervezésére. Szabadidős és sportprogramok lebonyolításához a sportpályák, nyitott úszómedence valamint tűzrakó helyek, Paintball pálya, Gokart, Kalandpark állnak vendégeink rendelkezésére. A szabadtéri területek mellett a sportcsarnokot és különböző befogadó képességű termeket tudunk biztosítani a szabadidő kellemes eltöltésére.

Debrecen - Fontana Szabadidőközpont

Debrecen - Fontana Szabadidőközpont

Az alsó szektorban található 2 felújított, kitűnő minőségű, korszerű squash pálya mellett a nagyobb mozgásteret igénylő sportolóinkat ezentúl is várja 3 kiváló kültéri kispályás foci és 5 teniszpályánk, melyeket természetesen idén is téliesítünk. Előre egyeztetett igény szerint szakképzett oktatót is biztosítunk vendégeinknek.

Debreceni Sportcentrum

Debreceni Sportcentrum

A Debrecen sportéletében központi szerepet játszó létesítményeink több élvonalbeli csapatnak biztosítanak színvonalas felkészülési és versenyzési lehetőséget. Országos és nemzetközi tornák lebonyolításával is számos szakmai elismerést vívtunk ki magunknak. Az Ifjúsági Atlétikai Világbajnokságra épült 8 sávos rekortánpályánk a Nemzetközi Atlétikai Szövetség kiváló minősítését kapta. 2003 nyarán pedig már hivatalosan is az IAAF Elit Edzőközpontja lettünk. A Debreceni Sportcentrum - 2009 óta Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.-ként működve - 2001-től tizenhárom sportágban közel húsz világversenyt rendezett. A Sportcentrum országos és nemzetközi tornák lebonyolításával számos szakmai elismerést vívott ki magának, többek

Debreceni Sportcentrum

Debreceni Sportcentrum

A 2000-ben megalakult Debrecen Sportcentrum Szolgáltató KHT. Debrecen város tulajdonában álló közhasznú szervezetként kezeli az Oláh Gábor utcai sportkomplexumot, a Nagyerdei Stadiont illetve a Hódos Imre Városi Sportcsarnokot. A KHT azzal a céllal jött létre, hogy a város ezen sportlétesítményeinek komplex menedzselésével aktívabb szerepet vállaljon a regionális illetve az országos sportéletben.

Dömös - Zöld Pont Tenisz És Szabadidő Központ

Dömös - Zöld Pont Tenisz És Szabadidő Központ

10 éve működő sportcentrum közvetlenül a dömösi dunaparton, csodálatos környezetben. 3 teniszpályával, minigolf pályával és egész nap nyitvatatró büfével állunk rendelkezésre. Baráti társaságoknak, cégeknek készséggel rendezünk versenyeket, sportnapokat. Nyári sporttáborokat is szervezünk, bentlakással és napközis formában egyaránt, teniszoktatással, egész napos programokkal.

Dunaharaszti - Mannheim Squash Club

Dunaharaszti - Mannheim Squash Club

Szolgáltatásaink: - Squash (fallabda) - Body Building - Cardio Fitness - Fitness Aerobic - Kick-Box Aerobic - Capoeira Aerobic - Spinning - Hastánc - Társastánc - Zeneovi - Klasszikus Balett / Jazz Balett - Játékos Mozgásfejlesztés - Ovistorna - Szauna - Szolárium - Masszázs - Fitness-Bar - Sportruház at-Sportszerek-Kiegészítők

Hirdetés
Dunakeszi - Életfa Mozgásstúdió

Dunakeszi - Életfa Mozgásstúdió

A Dunakeszi városában működő Életfa Mozgásstúdióban szinte mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló mozgásformát. Számos sport és mozgáslehetőség várja az érdeklődőket, a testet és szellemet is egyaránt fejlesztő jógától kezdve a kismama tornát át egészen a Kolumbiából származó latin ritmusokra épülő Zumbáig. A mozgásstúdió díjtalan gyermekmegőrzést is biztosít mindenki számára.

Dunaújváros - Duna Fitt Sportcentrum

Dunaújváros - Duna Fitt Sportcentrum

Az aktív sportolás szerelmeseinek 600m2-es fitness terem, a legkorszerűbb kardio, kinesis és fitness gépekkel, spinningterem, kis és nagy aerobikterem, karateterem és négy squash pálya biztosítja a minőségi kikapcsolódást. Sporttereink klímatizáltak, háromrétegű izületkímélő sportpadlóval borítottak. Profi edzőink egyénre szabott edzéstervekkel, táplálkozási tanácsadással várják erősödni, fogyni vágyó vendégeinket. A Duna-Fitt Sportcentrum Dunaújváros szívében található a központi buszpályaudvartól alig 50 méterre. Centrumunk 4000 m2-en, 6 szinten, teljesen felújított, klimatizált, exkluzív sport- és szabadidőközponttal várja látogatóit nívós szolgáltatásaival, ahol megpróbáljuk létrehozni azt az elgondolást, hogy nemcsak Dunaújvárosban és annak vonzáskörzetében, hanem az egész országban egyedülálló egészség-, sport- és szabadidőközpontot hozunk létre. A Duna-Fitt Sportcentrumban igyekszünk minél széleskörűbb lehetőségeket kínálni a sportolni és a kikapcsolódni vágyóknak. Célunk az igényes szabadidős tevékenység lehetőségének nyújtása, és az egészséges élet kialakításához szükséges sportolás színterének biztosítása.

Eger - Békatutaj Szabadidősport Egyesület

Eger - Békatutaj Szabadidősport Egyesület

Egy- és többnapos vizitúrák, ausztriai rafting túrák és sítábor. Csoportos túrák osztályközösségek, cégek, baráti társaságok részére. A vizi túrákra úszni tudó 18 éven felüliek, (korhatár alatt csak írásos szülői engedéllyel) jelentkezését várják.

Előre Tenisz Centrum

Előre Tenisz Centrum

Teniszpálya bérlés Budapesten, felnőtt teniszoktatás, gyerek teniszoktatás, centerpálya, teniszversenyek, 8 salakos pálya, télen fűtött sátor, szauna, büfé, teniszütő bérlés, teniszkellékek vásárlása A BKV Előre SC Sportcentrum területén belül található teniszlétesítményünk, jó megközelítéssel, profi teniszoktató szakemberekkel, kiváló minőségű teniszpályával várja a tenisz szerelmeseit. Oldalunkon mindig friss híreket olvashat rólunk és a tenisz világáról, teniszversenyekről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fogyatékosok Nemzeti Sportcentruma (USA)

Fogyatékosok Nemzeti Sportcentruma (USA)

Provides therapeutic recreation and competitive opportunities for children and adults with disabilities. Activities include skiing, horseback riding, camping, rock climbing, sailing, plus education and outreach programs.

Folyondár Sportközpont

Folyondár Sportközpont

A Vasas SC Folyondár utcai sporttelepe a ma már Folyondár Sportközpont néven üzemelő létesítmény a III. kerület /Óbuda-Békásmegyer/ egyik legszebb részén, a Mikoviny - Folyondár - Podolin - Doberdó utcák által határolt, turisztikai erdőkkel körülvett területen helyezkedik el. A gyönyörű környezet nyugodt, kellemes időtöltést, tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosít az idelátogatók számára. Lehetőséget nyújtunk különböző rendezvények lebonyolítására is! (Sport rendezvények, összejövetelek, találkozók, stb...)

Gold Szabadidő Központ

Gold Szabadidő Központ

A Gold Center egy nem dohányzó, Magyarországon egyedülálló színvonalú biliárdteremmel, 8 fallabda pályával, teljesen megújult fitness teremmel, 4 kispályás foci pályával, spinning, és jóga teremmel, gyermekmegőrzővel várja kedves vendégeit.

Gödöllői Sport Egyesület

Gödöllői Sport Egyesület

A Gödöllői Sport Egyesület 2008 márciusában alakult szülői kezdeményezésre, azzal a céllal, hogy megteremtsék gyermekük sportolási feltételeit. Az alapítás óta két edző: Ádám Rita és Majoros Gusztáv irányítják a szakmai munkát. Jelenleg 3 csoportban több mint 45 sportolóval folyik a munka. A Gödöllői Sport Egyesület szeretettel várja a kézilabdázni szerető vagy azt kipróbálni vágyó gyerekeket!

Tuti menü