Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sportcentrum linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Sportcentrum képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: sportcentrum.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Abony - Fergeteg Triatlon SE

Abony - Fergeteg Triatlon SE

A 2012-ben 20 éves jubileumát ünneplő Pest Megyei sportegyesület weboldala. 'Az egyesület célja: a sport megszerettetése a gyerekekkel, rendszeres edzések keretében, versenyeztetés, versenyek szervezése. Már 1992 nyarán Fergeteg Triatlon Versenyt, őszén pedig a vadászháznál Duatlon versenyt szerveztünk.'

Alatkai Horgász-Sport Centrum

Alatkai Horgász-Sport Centrum

Szolgáltatások: * strandfoci * strandröplabda * lábtenisz * lovaglás, sétakocsikázás (tel.: 06-30/249-0608) * íjászat * sütési,főzési lehetőség(minden eszköz és alapanyag 40-50 fő részére rendelkezésre áll) * éjszakai térvilágítás és kialakított áramvételi helyek * ingyen sátorozás * büfé * horgászcikkek(bővülő kínálattal). Nyáron zuhanyozási lehetőség. Ingyenes sátorozás (érvényes belépővel vagy horgászjeggyel). Várjuk családok, csoportok, sportolók jelentkezését is. Kérjük a rendre és tisztaságra vigyázni szíveskedjenek! Megközelíthetőség Budapest felől az M3 autópályáról a nagyfügedi lehajtónál kell lehajtani. Elindulni Nagyfüged felé, majd Tarnamérát és Boconádot elhagyva a Kisvadász vendéglőnél balra kanyarodni és pár 100 m megtétele után a jobb oldalban található a tó.

Arnold Gym Sportcentrum

Arnold Gym Sportcentrum

Szolgáltatások: - kondi terem - személyi edzés - 2 aerobic terem - spinning / Johnny G. - pilates / részletes leírás ld. lent - 3 db squash pálya - szauna - masszázs - kozmetika - táplálék kiegészítők - vitamin bár - gyerekmegőrző - 10 fő feletti vagy céges terembérlésre kedvezmény - tánc - jóga - gőzkabin - merülődézsa - infrakabin - szolárium álló / fekvő egyedi környezet, barátságos légkör - kavicsos lábmasszázs medence Bármilyen érvényes bérlettel rendelkező vendégeink INGYEN használhatják a gőzkabint, merülődézsát, infrakabint és szaunát! Az Arnold Gym Sportcentrum a hét minden napján várja Önt!

Balatonboglár - Urányi János Sport és Szabadidő Központ

Balatonboglár - Urányi János Sport és Szabadidő Központ

A többcélú és sportcsarnok nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas méretekkel épült. Küzdőtere 24m x 45m, átlagos belmagassága 8, 6 m. A frisslevegőt nagyteljesítményű légcserélő biztosítja. Hitelesített kézilabdapálya, (ami egyben a futsal teremlabdarúgás pályamérete is) továbbá felfestett kosárlabda, röplabda és teniszpálya szolgálja a sportolókat. Hat komfortosan felszerelt öltöző, 1 mozgássérülteket szolgáló öltöző és két bíróöltöző szolgálja a sportolók kényelmét.

Balatongyörök - Holiday Sportcentrum

Balatongyörök - Holiday Sportcentrum

A Holiday Sportcentrum: A sportlétesítmény 20 éve alakult Balatongyörökön. Jelenlegi formájában 11 éve működik. Fő profilunk szörf, vitorlázás és tenisz oktatás, télen sítáborok lebonyolítása, valamint különböző sporttáborok szervezése. A létesítmény két teniszpályával, büfével, kis tanteremmel közvetlenül a vízparton található a balatongyöröki nagystrandon. Sportiskolánk Magyarországon egyedülállóan tagja a Nemzetközi Vízisport Iskolák Szövetségének (VDWS).

Békéscsaba -Tréning Center Sport- és Szabadidő központ

Békéscsaba -Tréning Center Sport- és Szabadidő központ

Tréning Center Sport- és Szabadidőközpont RendezvényekA Forgácsoló Vállalat egykori sporttelepén működik. A '90 -es évek végén magánkézbe került több, mint 15.000 m2 területen fekvő sportlétesítmény a folyamatos felújítások és fejlesztések nyomán mára igazán barátságos környezetben várja a sportolni vágyókat. Békéscsaba belvárosától kerékpárral is alig néhány percnyi távolságra, mégis igazi zöld környezetben...

Besenyőtelek - Napsugár Sportcentrum

Besenyőtelek - Napsugár Sportcentrum

A sportcentrum célja és egyben mottója: sport és egészségmegőrzés felsőfokon, egy helyen! Számos szolgáltatás várja a kikapcsolódni vágyókat. Rendelkeznek műfüves pályával, konditeremmel. A szépülni vágyókat szolárium, illetve szauna várja, azokat, akik szeretnének ellazulni, a mágneses ágy, valamint a svéd masszázs kényezteti.

Budakalászi Sportcsarnok

Budakalászi Sportcsarnok

A Sportcsarnok és kiegészítő szolgáltatásai lehetőséget biztosítanak különböző terem- és szabadidő sportok magas színvonalú végzésére, valamint rendezvények lebonyolítására. A sportlétesítményben 1200 m2 sportcsarnok, 5 db squash pálya, konditerem, aerobik terem, szauna, szolárium, masszázs, csapat- és egyéni öltözők, valamint büfé található.

Budaörs - ABS Sportcentrum

Budaörs - ABS Sportcentrum

Androméda Budaörs Sportcentrum honlapja. Pub / Bowling, Squash, szolárium, teremfoci, masszázs, Fodraszat-kozmetika-Manikür. Az ABS Sportcentrum kedvezményes és egyedi bérletkonstrukciókkal várja cégeket. Egyre bővülő kapcsolataink bizonyítják ügyfeleink megelégedettségét. Céges ügyfeleink számára vállaljuk vállalati RENDEZVÉNYEK, SPORTNAPOK lebonyolítását.

Hirdetés
Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (BVUSS)

Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (BVUSS)

Az úszni vágyók számára 10 sávval állunk rendelkezésre a 25 méteres versenymedencében. A versenymedence az aktuális, rövidpályás versenystandardoknak megfelelő felszereléssel rendelkezik (érintőpanelek, kijelző, versenybírói szoba), ezért ilyen jellegű sportrendezvényt is ki tudunk szolgálni. A kezdők a 16 méteres tanmedencénkben tehetik meg az első karcsapásokat és szerezhetik meg a vízbiztonságot. Az épület teljesen akadálymentesített, speciális kialakítású öltözővel és beemelő szerkezettel várjuk a vizet kedvelő mozgássérült vendégeinket. A létesítmény magas szinten képes kiszolgálni a szűkebb régió teremsport igényeit, méltó helyszín helyi, országos vagy akár nemzetközi versenyek számára. A sportcsarnokban az edzéseken, mérkőzéseken túl vendégül tudunk látni egyéb programokat is: konferenciákat, céges összejöveteleket, színi előadásokat, bálokat és koncerteket.A sportpályán vagy a közel 90 m²-es színpadunkon zajló eseményeket több mint ezer látogató kísérheti figyelemmel a nézőtérről.

Budapest -  MTA Sport Klub

Budapest - MTA Sport Klub

Az MTK-ban működtek először külföldi edzők és versenyeztek más nemzetiségű sportolók. Az egyesület számos sportág - asztalitenisz, birkózás, kerépkpározás, ökölvívás, súlyemelés, úszás - hazai elterjesztője és első Országos Bajnokságainak megrendezője volt. A felsoroltakon túl, sok országos sportági Szövetség magalakításában játszott vezető szerepet

Budapest - Csepeli RG Klub

Budapest - Csepeli RG Klub

Miért előnyös a ritmikus gimnasztika a lányok számára? Már a sportág nevében lévő ritmus szó is utal a zenére, ami minden edzésen jelen van. Ennek eredményeként itt a lányoknak rendkívül jó ritmusérzékük és harmonikus mozgásuk lesz. Sportágunk sajátos mozgásanyaga révén a sportolóknak jó megjelenésük, rendkívül nőies izomzatuk, a szerek állandó használata miatt kiváló mozgáskoordinációjuk fejlődik, amit mind a magánéletben, mind más sportágakban remekül tudnak kamatoztatni.

Budapest - Főnix Kendo és Iaido Klub

Budapest - Főnix Kendo és Iaido Klub

Az 1983-ban non-profit civil szervezetünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy terjesszük és ápoljuk a kendo-t, az iaido-t és a japán kultúrát. Klubunk hagyományos japán dojo (vívóterem) struktúra és metodika alapján épül fel. Annak ellenére, hogy edzéseinket tornateremben tartjuk, a régi tradicionális japán szokásokat megőrizzük és ápoljuk. A test edzésén keresztül a szellemiség és a személyiség fejlesztésére is törekedünk. Klubunk vezetői és tanárai önkéntes alapon vállalják a feladatukat, ezért semmilyen anyagi ellenszolgáltatást nem élveznek.

Budapest - Kőbánya Sport Klub

Budapest - Kőbánya Sport Klub

A sport club 1967-ben alakult X. kerületi természetbarát Sportkör néven. Azzal a céllal, hogy összefogja főként a kerület lakosságát és mindazokat a dolgozókat, akiknek munkahelyén jelenleg még nincs ill. nem, működik természetjáró szakosztály. A sportolás utáni kereslet, valamint a tömegsport mozgalom elősegítése indokolttá tette, hogy ne csak egy, hanem több sportágban is szervezzen a sportkör csoportokat. Ezért 1976-ban újjá szervezték a sportkört és Kőbányai Petőfi Sportkör néven, folytatták tevékenységüket. 1987-ben a sportkör közgyűlése úgy határozott, hogy nevet változtat, mely döntés alapján a továbbiakban Kőbánya Sport Club néven szerepel.

Budapest - Tengerszem Tenisz Klub

Budapest - Tengerszem Tenisz Klub

Klubunk célja a felhőtlen sportolás és játék biztosítása az ifjú és kevésbé ifjú sportolni vágyó közönség részére. A kialakított Klubhangulat megőrzése érdekében öt (5) kiváló minőségű salakos pályával állunk rendelkezésre télen-nyáron. Vállaljuk gyerekek, felnőttek, kezdők és haladók egyéni vagy kiscsoportos oktatását, akiket Testnevelési Egyetem végzettségű oktatókra bízunk. Tágas parkolónk van, klubházunkban kulturált büfé, tiszta öltöző és színvonalas teniszshop is található. Nagy választékban találsz nálunk Wilson és Head teniszütőt és teniszcipőt. Döntésedet megkönnyíti, hogy a teniszütők kipróbálására van lehetőség. Az se baj, ha elszakad a húr. Itt helyben választhatsz, legalább húsz féle húr közül.

Budapest - Túravitorlás Sportklub

Budapest - Túravitorlás Sportklub

Az 1200 főt számláló sportegyesület 1964-ben alakult. Alapvető célja, hogy a verseny-egyesületekből kiöregedett, de még továbbra is vitorlázni vágyókat összefogja és részükre sportolási lehetőséget biztosítson.

Bükfürdő - Birdland Golf & Country Club

Bükfürdő - Birdland Golf & Country Club

Klubunk Európa szívében, a közkedvelt nyugat-magyarországi üdülőhelyen, Bükfürdőn található. Célunk a golf népszerűsítése és fenntartása valamint, hogy a festői szépségű környezetben kellemes kikapcsolódást és időtöltést biztosítsunk valamennyi vendégünk számára. Határozott szándékunk, hogy ezt a célkitűzést magas színvonalú szolgáltatásokkal és olyan körülmények megteremtésével érjük el, melyek felüdülést és relaxációt nyújtanak, valamint kielégítik a bennünket választók igényeit.

Tuti menü