Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb Sportcentrumok,Sportklubok képes leírás: Sopron - Vibrációs [2. oldal]
részletek »

Egyéb Sportcentrumok,Sportklubok: Sopron - Vibrációs [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: sportcentrum.tlap.hu » Egyéb Sportcentrumok,Sportklubok
Keresés
Találatok száma - 24 db
Sopron - Magyar Extrém Sport Club

Sopron - Magyar Extrém Sport Club

Csapatunk magját olyan emberek alkotják, akik már 10 éve együtt oktatnak, utaznak és elsősorban sportolnak. Csatlakozz hozzánk! Segítünk abban, hogy könnyen, gyorsan, biztonságosan elsajátítsd, élvezd azt a sportot, amit választottál! Biztosítunk hozzá kiváló minőségű eszközöket, védőfelszerelést és profi oktatókat. Igény szerint, partnereinkkel megszervezzük utazásodat, szállásodat, étkezéseidet és persze bulizásodat! Nem csak profikat szeretnénk nevelni, hanem segíteni, abban hogy jól érezd magad és hogy kikapcsolódhass egy jó társasággal, akár a hegyen akár a folyó- vagy tengerparton... Szaktanácsadással és különböző kedvezményekkel igyekszünk segíteni a döntésben, illetve elérhetővé tenni a szükséges felszereléseket.

Stadionok.hu

Stadionok.hu

Valamennyi stadion legfontosabb tudnivalói, címmel, befogadó képességgel és a házigazda csapat oldalával. A legjelentősebb stadionok, sportcsarnokok, információi Magyarországon, Európában és az egész világon. Valamennyi sportlétesítményről fénykép, műholdas látkép valamint útvonaltervező és videó vezet a helyszínre. Legfrissebb hírek a stadion építésekről, átadásokról avatókról, valamint a nagyobb sportesemények stadionjainak tudnivalóiról.

Szeged - Asztalitenisz Sport Klub

Szeged - Asztalitenisz Sport Klub

Honlapunk célja, az egyesület bemutatásán túl, hogy a szegedi asztalitenisz egyik bázisaként minél szélesebb körben szolgálhassunk információkkal a város pingpong életéről. Igyekszünk tájékoztatást adni azokról a sportolási lehetőségekről, szolgáltatásokról, amelyeket egyesületünk kínál a sportág iránt érdeklődő bármely korosztály számára. Szeretnénk naprakész információkat közölni az általunk kínált programokról, versenyekről, illetve az elért eredményeinkről. Ezúton is törekszünk a hazai és nemzetközi kapcsolataink ápolására, kiterjesztésére.

Szentes - Szabadidős Sportklub

Szentes - Szabadidős Sportklub

A Szabadidős Sportklub olyan civil szervezet, amely célkitűzéseit - az egészség megőrzése, ismeretbővítés, hazaszeretetre nevelés - szabadidősport, közművelődési, honismereti, gyermek és szociális rendezvények során valósítja meg. Néhány évvel ezelőtt kezdtük el Európa programunkat, melynek során határainkon átívelő gyermek és felnőtt találkozókat szervezünk történelmi vonatkozású emlékeink megismerésére, illetve határainkon túl élő magyarokkal való kapcsolatok építése céljából. Gyermekprogramok rendszeres szervezése: Erdély-Gyergyóremete, Vajdaság, Bácskatopolya - Novo-Orahovo, Szlovákia-Fülek

Tiszaújváros - Angel Squash és Bowling club

Tiszaújváros - Angel Squash és Bowling club

Az épületben akár 80-90 fő is kellemesen töltheti idejét, így nagyobb csoportokat, cégeket, társaságokat is szívesen fogadunk. A pályadíjakon kívül külön bérleti díjat nem számítunk fel. Nyáron egy jó strandolás, télen a termál fürdő, egy igazi tiszai halászlé, vagy egy jó olasz pizzéria, egy esti bowling-party, délelőtti fallabda-meccs, mind ezt kipihenni egy kellemes családias panzióban... Ha tetszik, segítünk a foglalásokban!

Tiszaújvárosi Fitness Sportklub

Tiszaújvárosi Fitness Sportklub

Klubunk 1984-től működik, 1984-1990-ig a Tiszaújvárosi MHSZ keretén belül, majd 1990-től az egyesülési jogtól szóló 1989.évi II. törvény alapján létrehozta önálló sportegyesületét. A sportegyesület jelenleg Tiszaújvárosi Fitness Sportklub néven működik. Nemrégiben klubunk nagy változásokon esett át, ugyanis új helyre költözött.

Vibrációs tréning a Vibro Vitalban

Vibrációs tréning a Vibro Vitalban

A vibrációs tréning egy forradalmi mozgásforma, egyetlen gyakorlatsorral számos területen látványos eredményeket érhet el. Egy vibrációs tréning mindössze húsz perc, de másfél órányi hagyományos aerobic edzéssel egyenértékű. Szalonunkban a legkorszerűbb Fitvibe vibrációs edzőgépeket használhatják vendégeink. A vibrációs tréning egyaránt alkalmas wellness kezelésre, fitness edzésre, egészségügyi problémákra, rehabilitációra és profi sportolóknak a tökéletes erőnlét biztosítására. Ha a vibrációs trénert használsz, egyszerre teszel az egészségedért és a szépségedért!

Tuti menü