Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb Sportcentrumok,Sportklubok képes leírás - Sportcentrum.tlap.hu
részletek »

Egyéb Sportcentrumok,Sportklubok - Sportcentrum.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sportcentrum.tlap.hu » Egyéb Sportcentrumok,Sportklubok
Keresés
Találatok száma - 24 db
Abony - Fergeteg Triatlon SE

Abony - Fergeteg Triatlon SE

A 2012-ben 20 éves jubileumát ünneplő Pest Megyei sportegyesület weboldala. 'Az egyesület célja: a sport megszerettetése a gyerekekkel, rendszeres edzések keretében, versenyeztetés, versenyek szervezése. Már 1992 nyarán Fergeteg Triatlon Versenyt, őszén pedig a vadászháznál Duatlon versenyt szerveztünk.'

Budapest -  MTA Sport Klub

Budapest - MTA Sport Klub

Az MTK-ban működtek először külföldi edzők és versenyeztek más nemzetiségű sportolók. Az egyesület számos sportág - asztalitenisz, birkózás, kerépkpározás, ökölvívás, súlyemelés, úszás - hazai elterjesztője és első Országos Bajnokságainak megrendezője volt. A felsoroltakon túl, sok országos sportági Szövetség magalakításában játszott vezető szerepet

Budapest - Csepeli RG Klub

Budapest - Csepeli RG Klub

Miért előnyös a ritmikus gimnasztika a lányok számára? Már a sportág nevében lévő ritmus szó is utal a zenére, ami minden edzésen jelen van. Ennek eredményeként itt a lányoknak rendkívül jó ritmusérzékük és harmonikus mozgásuk lesz. Sportágunk sajátos mozgásanyaga révén a sportolóknak jó megjelenésük, rendkívül nőies izomzatuk, a szerek állandó használata miatt kiváló mozgáskoordinációjuk fejlődik, amit mind a magánéletben, mind más sportágakban remekül tudnak kamatoztatni.

Budapest - Főnix Kendo és Iaido Klub

Budapest - Főnix Kendo és Iaido Klub

Az 1983-ban non-profit civil szervezetünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy terjesszük és ápoljuk a kendo-t, az iaido-t és a japán kultúrát. Klubunk hagyományos japán dojo (vívóterem) struktúra és metodika alapján épül fel. Annak ellenére, hogy edzéseinket tornateremben tartjuk, a régi tradicionális japán szokásokat megőrizzük és ápoljuk. A test edzésén keresztül a szellemiség és a személyiség fejlesztésére is törekedünk. Klubunk vezetői és tanárai önkéntes alapon vállalják a feladatukat, ezért semmilyen anyagi ellenszolgáltatást nem élveznek.

Budapest - Kőbánya Sport Klub

Budapest - Kőbánya Sport Klub

A sport club 1967-ben alakult X. kerületi természetbarát Sportkör néven. Azzal a céllal, hogy összefogja főként a kerület lakosságát és mindazokat a dolgozókat, akiknek munkahelyén jelenleg még nincs ill. nem, működik természetjáró szakosztály. A sportolás utáni kereslet, valamint a tömegsport mozgalom elősegítése indokolttá tette, hogy ne csak egy, hanem több sportágban is szervezzen a sportkör csoportokat. Ezért 1976-ban újjá szervezték a sportkört és Kőbányai Petőfi Sportkör néven, folytatták tevékenységüket. 1987-ben a sportkör közgyűlése úgy határozott, hogy nevet változtat, mely döntés alapján a továbbiakban Kőbánya Sport Club néven szerepel.

Budapest - Tengerszem Tenisz Klub

Budapest - Tengerszem Tenisz Klub

Klubunk célja a felhőtlen sportolás és játék biztosítása az ifjú és kevésbé ifjú sportolni vágyó közönség részére. A kialakított Klubhangulat megőrzése érdekében öt (5) kiváló minőségű salakos pályával állunk rendelkezésre télen-nyáron. Vállaljuk gyerekek, felnőttek, kezdők és haladók egyéni vagy kiscsoportos oktatását, akiket Testnevelési Egyetem végzettségű oktatókra bízunk. Tágas parkolónk van, klubházunkban kulturált büfé, tiszta öltöző és színvonalas teniszshop is található. Nagy választékban találsz nálunk Wilson és Head teniszütőt és teniszcipőt. Döntésedet megkönnyíti, hogy a teniszütők kipróbálására van lehetőség. Az se baj, ha elszakad a húr. Itt helyben választhatsz, legalább húsz féle húr közül.

Budapest - Túravitorlás Sportklub

Budapest - Túravitorlás Sportklub

Az 1200 főt számláló sportegyesület 1964-ben alakult. Alapvető célja, hogy a verseny-egyesületekből kiöregedett, de még továbbra is vitorlázni vágyókat összefogja és részükre sportolási lehetőséget biztosítson.

Bükfürdő - Birdland Golf & Country Club

Bükfürdő - Birdland Golf & Country Club

Klubunk Európa szívében, a közkedvelt nyugat-magyarországi üdülőhelyen, Bükfürdőn található. Célunk a golf népszerűsítése és fenntartása valamint, hogy a festői szépségű környezetben kellemes kikapcsolódást és időtöltést biztosítsunk valamennyi vendégünk számára. Határozott szándékunk, hogy ezt a célkitűzést magas színvonalú szolgáltatásokkal és olyan körülmények megteremtésével érjük el, melyek felüdülést és relaxációt nyújtanak, valamint kielégítik a bennünket választók igényeit.

Dunaharaszti - Mannheim Squash Club

Dunaharaszti - Mannheim Squash Club

Szolgáltatásaink: - Squash (fallabda) - Body Building - Cardio Fitness - Fitness Aerobic - Kick-Box Aerobic - Capoeira Aerobic - Spinning - Hastánc - Társastánc - Zeneovi - Klasszikus Balett / Jazz Balett - Játékos Mozgásfejlesztés - Ovistorna - Szauna - Szolárium - Masszázs - Fitness-Bar - Sportruház at-Sportszerek-Kiegészítők

Hirdetés
Dunakeszi - Életfa Mozgásstúdió

Dunakeszi - Életfa Mozgásstúdió

A Dunakeszi városában működő Életfa Mozgásstúdióban szinte mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló mozgásformát. Számos sport és mozgáslehetőség várja az érdeklődőket, a testet és szellemet is egyaránt fejlesztő jógától kezdve a kismama tornát át egészen a Kolumbiából származó latin ritmusokra épülő Zumbáig. A mozgásstúdió díjtalan gyermekmegőrzést is biztosít mindenki számára.

Eger - Békatutaj Szabadidősport Egyesület

Eger - Békatutaj Szabadidősport Egyesület

Egy- és többnapos vizitúrák, ausztriai rafting túrák és sítábor. Csoportos túrák osztályközösségek, cégek, baráti társaságok részére. A vizi túrákra úszni tudó 18 éven felüliek, (korhatár alatt csak írásos szülői engedéllyel) jelentkezését várják.

Fogyatékosok Nemzeti Sportcentruma (USA)

Fogyatékosok Nemzeti Sportcentruma (USA)

Provides therapeutic recreation and competitive opportunities for children and adults with disabilities. Activities include skiing, horseback riding, camping, rock climbing, sailing, plus education and outreach programs.

Gödöllői Sport Egyesület

Gödöllői Sport Egyesület

A Gödöllői Sport Egyesület 2008 márciusában alakult szülői kezdeményezésre, azzal a céllal, hogy megteremtsék gyermekük sportolási feltételeit. Az alapítás óta két edző: Ádám Rita és Majoros Gusztáv irányítják a szakmai munkát. Jelenleg 3 csoportban több mint 45 sportolóval folyik a munka. A Gödöllői Sport Egyesület szeretettel várja a kézilabdázni szerető vagy azt kipróbálni vágyó gyerekeket!

Gönyü-Károlyháza - Pirik Farm Lovarda és Sport Klub

Gönyü-Károlyháza - Pirik Farm Lovarda és Sport Klub

A Pirik Farm Lovarda és Sport Klub Győrtől keletre, az autópályától jobbra, az 1-es úton a károlyházi kikötőjével szemben épült. Szomszédságunkban 300 hektáros Tájvédelmi Körzet található, ami kitűnő tereplovaglásra ad lehetőséget. Lovardánk 25 x 65 méteres fedeles lovardával, 100 x 80 méteres versenypályával, 50 x 80 méteres homokos pályával illetve díjlovagló négyszöggel rendelkezik. Fő tevékenysége a díjugratás, elsőosztályú szakedzők által tarott rendszeres edzés keretében. 60 darab önitatóval ellátott box, hatlovas jártatógép, komplett akadálypark áll bértartóink rendelkezésére. Karámrendszerünk közvetlenül at istáló mellett helyezkedik el, a 12 hektáros területen villanypásztoros elosztásban. Vendégeinket a fedeles lovardával egybekötött 200 négyzetméteres klubhelyiség várja, ahonnan kényelmesen végignézhetik a lovasedzéseinket. A lovasoknak férfi és női öltöző, zuhanyzó áll rendelkezésére.

Győr - Aktív Szabadidő és Extreme Sport Klub

Győr - Aktív Szabadidő és Extreme Sport Klub

Mozgásra, aktív kikapcsolódásra vágyó, elsősorban amatőr sportembereknek nyújtunk testedzési lehetőségeket. Kortól, nemtől és pártállástól függetlenül biztosítjuk mindenkinek, hogy edzettségi szintjének és érdeklődési körének megfelelően mozgással töltse szabadidejét.

Shurenkan Aikido Sportegyesület

Shurenkan Aikido Sportegyesület

A Pest-megyében és Budapesten dojokat nyitott Shurenkan Aikido Sportegyesület mind gyermekek, mind felnőttek számára megtanítja a helyes önvédelmet, a kitartást, a fegyelmet, valamint a hidegvér megőrzését minden konfliktushelyzetben. Az első ingyenes óra alkalmával edzéselmélettel indít a mester, hogy megértsük az aikido sajátos világát. A gyakorlati részt a puszta kézzel, valamint fa eszközökkel történő önvédelmi technikák elsajátítása teszik ki. Látogassa meg a weboldalt, ahol sok érdekességet olvashat az aikido edzésekről, táborokról és egyebekről!

Sinosz Sportcentrum

Sinosz Sportcentrum

1912. május 27.-én alakult, s azóta rengeteg nemzetközi díjat, csúcsot magáénak tudó Siketek Sport Clubja. Jelenleg is a sportolni vágyó hallássérült fiatalok, illetve fiatalos hölgyek, urak szervezett sportolásának szolgálatában áll, ugyanakkor szeretettel várja Családjába a sportbarátokat, akik színesíthetik, gazdagabbá tehetik a közösség sportpalettáját.

Tuti menü